Last news in Fakti

5 Ноември, 2015 15:07 773 0

Анчелоти: Юве няма шансове в Шампионската лига, но в Италия...

  • ювентус-
  • карло анчелоти-
  • шампионска лига-
  • италия-
  • калчо-
  • шансове

Според наставника Юве няма шансовете в Европа заради раздялата с основни футболисти

Анчелоти: Юве няма шансове в Шампионската лига, но в Италия... - 1
Снимка: БТА/ AP

Италианският треньор Карло Анчелоти е на мнение, че през този сезон Ювентус няма шансове да спечели Шампионската лига, но може да триумфира в италианското първенство въпреки слабия старт.

56-годишният наставник, който за последно води Реал (Мадрид), заяви пред Goal.com, че не вярва „старата госпожа“ да повтори представянето си от миналия сезон и да достигне финал в „лигата на богатите“.

„Мисля, че ще е много трудно да достигнат финала, защото се разделиха с много добри играчи през лятото (бел.ред. Видал, Пирло и Тевес напуснаха отбора). Подписаха с талантливи футболисти, но на тях ще им е нужно време да се сработят“, заяви Анчелоти.

Бившият треньор на „бианконерите“ обаче смята, че не всичко е загубено в калчото. Юве заема десетата позиция във временното класиране след само четири победи от първите 11 кръга.

„Не мисля, че Ювентус са извън битката за титлата. През този сезон шампионатът е балансиран. С най-големи шансове е Рома“, заяви Карло Анчелоти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА