Last news in Fakti

16 Ноември, 2015 18:27 838 0

Ювентус не вярва, че ще защити титлата си

  • ювентус-
  • скудето-
  • серия а-
  • марота-
  • конкуренция

Това сподели спортният директор Бепе Марота

Ювентус не вярва, че ще защити титлата си - 1
Снимка: БТА/АР

Ювентус най-вероятно няма да се цели в Скудетото. Това сподели спортният директор в клуба Бепе Марота. Босът не вярва, че "бианконерите" имат сили да се преборят с конкуренцията за първото място в Серия "А". Ювентус стартира по ужасяващ начин настоящата кампания и след изиграването на 12 кръга от първенството се намира на 7-ма позиция с актив от 18 точки, на 9 зад лидерите Фиорентина и Интер. 

Според Марота реалната цел пред торинци е третото място в крайното класиране, което ще им осигури участие в Шампионска лига в следващото издание на турнира. 

"Третото място е нашата цел. Трябва задължително да си го гарантираме", коментира той пред медиите на Апенините. 

"Първенството е дълго и с времето може да мислим за по-големи неща, но сега най-важно е да направим серия от победи, за да стигнем да третото място. Имаме огромно желание да запишем трети пореден успех в първенството срещу Милан, срещу когото е следващият ни мач, но няма да е лесно срещу "росонерите". Ние със сигурност ще излезем на "Ювентус Стейдиъм" с нагласата да спечелим трите точки", добави още Марота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА