28 Ноември, 2015 16:26 1 190 0

Гриша Ганчев: Божков да заповяда в ЦСКА

  • ганчев-
  • божков-
  • оздравяване-
  • цска-
  • маринов

Шефът на Червените готов да приеме Васил Божков

Гриша Ганчев: Божков да заповяда в ЦСКА - 1
Снимка: БТА

След появилата се официална позиция на бившия собственик на ЦСКА Васил Божков, в която бизнесменът заяви, че има желание да оздрави клуба, репортер на bTV се свърза с настоящия шеф на ЦСКА Гриша Ганчев.

Запитан по телефона за мнение във връзка с желанието на Васил Божков да се върне на "Българска армия", Ганчев отговори: „Щом иска, да заповяда! Повече не коментирам!”.

По темата се изказа и говорителят на фенклуб "Сектор Г" Павел Маринов. "В момента се връщаме от Айндховен. Току-що разбрахме за декларацията на г-н Божков. За нас не е важно кой от двамата ще оздрави клуба, ние просто искаме това да се случи. Ако искат, г-н Ганчев и г-н Божков да седнат на една маса и да се разберат да плащат заедно дълговете. Ние сме за оздравяването на клуба, независимо кой ще го осъществи", коментира Маринов.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА