Last news in Fakti

1 Декември, 2015 18:40 1 076 0

Серхио Рамос за Барселона: Да се радват, докато могат

  • серхио рамос-
  • барселона-
  • реал мадрид-
  • лионел меси-
  • роналдо
Серхио Рамос за Барселона: Да се радват, докато могат - 1
Снимка: БТА/АР

Капитанът на Реал (Мадрид) Серхио Рамос не пропусна да се "закачи" с големия съперник Барселона на вчерашната церемония по връчването на наградите на Примера дивисион за 2014-15. Бранителят на "белия балет" призова "каталунците" да се радват на успехите си, докато могат, защото те няма да продължат вечно.

"Беше тежка седмица след негативни резултати. Да загубиш "Ел Класико" по този начин е много тежко. Сега е време да забравим какво се е случило и да не изпускаме повече точки в първенството. Барса трябва да се насладят на успехите си сега, защото никой не знае колко дълго ще продължат. Срещу Ейбар направихме крачка напред. Трябва да продължим да топим разликата с Барселона и Атлетико (Мадрид)." - сподели испанецът, в интервю, предадено от АS.

На церемонията Рамос спечели приза "Най-добър защитник" в испанското първенство. Доминацията на Барселона и Реал (М) бе пълна, след като представители на двата тима обраха общо осем от деветте награди. 

Най-добър играч: Лионел Меси (Барселона)

Най-добър треньор: Луис Енрике (Барселона)

Най-добър вратар: Клаудио Браво (Барселона)

Най-добър защитник: Серхио Рамос (Реал (Мадрид))

Най-добър полузащитник: Хамес Родригес (Реал Мадрид))

Най-добър нападател: Лионел Меси (Барселона)

Най-добър играч измежду Северна и Южна Америка: Неймар

Най-добър играч от африкански произход: Софиан Фегули (Валенсия)

Играч, оценен от феновете като "5-звезден": Кристиано Роналдо (Реал (Мадрид))  

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА