Last news in Fakti

1 Декември, 2015 20:10 1 645 0

Мач омръзна на президента на Мавритания, прекратиха го

  • мавритания-
  • президент-
  • мач-
  • прекратен-
  • дузпи-
  • мохамед улд абдел азис
Мач омръзна на президента на Мавритания, прекратиха го - 1
Снимка: БТА/АР

Доста любопитен край на мач видяха феновете на футбола в африканската държава Мавритания.

Финалният двубой за купата на страната между съставите на Тевраг-Зейна и Ксар бе прекратен в 63-тата минута защото... на държавния глава Мохамед Улд Абдел Азис му омръзнало да гледа, предават от Eurosport.

Въпреки, че двата тима играели при резултат 1:1, мачът явно бил толкова скучноват, че на президента на Мавритания му се доштяло да гледа дузпи и да си ходи. 

Това накарало реферът да свири край на срещата и да обяви изпълнението на дузпи, за да бъде определен победител. При 11-метровите наказателни удари футболистите на Тевраг-Зейна надделяли и грабнали купата.

Играчите на противниковия отбор "скочили" срещу местната футболна асоциация, откъдето обаче отсекли, че двубоят е прекратен поради организационни проблеми. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА