Last news in Fakti

2 Декември, 2015 20:42 1 148 0

Карембьо: Можех да стана и порноактьор

  • карембьо-
  • реал (м)-
  • порноактьор

Кристиан Карембьо винаги е бил сред най-ексцентричните на терена и логично е такъв и извън него.

Бившата звезда на Реал (М) даде интервю за вестник "Марка" и напраи някои любопитни признания.

"Ако не бях станал футболист, щях да бъда порноактьор", заяви с усмивка французинът, който често попадаше в жълтите рубрики на вестниците заради красивата си съпруга Адриана Скленарикова.

Той спечели два трофея от Шампионската лига с Кралския клуб, а освен това игра в Италия, Англия, Франция, Гърция и Швейцария.

Карембьо си спомни и за голямата трагедия с неговите братя.

"Оставиха ме на летището и докато са се прибирали към дома, се е получил инцидент. Седмата купа от ШЛ беше за моето семейство и за всички от моя град. Всеки път щом изляза на терена или печеля мач, си спомням за тях", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА