Last news in Fakti

21 Януари, 2017 21:17 771 1

Реал (М) се завърна към победите

  • реал (м)-
  • малага-
  • серхио рамос

Капитанът Серхио Рамос поведе мадридчани към успех над Малага

Отборът на Реал (М) се завърна на пътя на победите, след като надигра с 2:1 Малага на своя "Сантяго Бернабеу".

В герой за "белите" се превърна капитанът Серхио Рамос, който още през първото полувреме да де аванс от две поопадения на тима си.

Първо, в 36-ата минута, той бе изпуснат от защитниците при изпълнение на корнер и матира вратаря с удар с глава от 12 метра.

В 43-ата отново Рамос бе в центъра на прожекторите, след като заби и втори гол, този път след като се възползва от статично положение. Тони Кроос центрира от фаул, Кристиано Роналдо се размина с топката, но Серхио бе на точното място и отблизо я засече с крак във вратата.

През втората част Хуанпи реазлизира почетния гол за малагийци в 63-ата минута.

След успеха днес, Реал (М) взе глътка въздух на върха в класирането вече с 43 точки, докато Малага претърпя четвъртата си поредна загуба и заема неугледното тринадесето място в подреждането с актив от 21 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДд

    0 0 Отговор
    горките без победи останали
    как да не ги съжаляваш