Last news in Fakti

3 Декември, 2015 10:58 861 0

Бенитес: Не знаехме за наказанието на Черишев

  • бенитес-
  • реал мадрид-
  • черишев-
  • дисквалификация-
  • кадис-
  • купа на испания

Нямахме представа, че е наказан от миналия сезон, заяви треньорът на Реал Мадрид

Бенитес: Не знаехме за наказанието на Черишев - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Реал Мадрид Рафаел Бенитес заяви, че е нямал информация Денис Черишев да е бил наказан и затова го е пуснал в игра срещу Кадис за Купата на Краля. Това обаче може да донесе санкция на "белия балет" и грандът да бъде изхвърлен от турнира. Наставникът заяви, че от испанската федерация не са информирали клуба, че няма право да пуска в игра този футболист, а след като на полувремето са разбрали за това, от Реал са решили да го заменят в знак на добра воля.

"В клуба не знаехме нищо подобно. От федерацията не ни бяха съобщили за наказанието, нито от Виляреал имахме подобна информация. В момента, в който разбрахме, ние го заменихме. Научихме това на полувремето и тогава реших да го извадя от игра в знак на добра воля", заяви Бенитес.

Наставникът бе попитан още няколко пъти за този гаф, но отказа да говори повече по въпроса. "Вече дадох отговор. Ние направихме всичко възможно. Отново искам да поздравя моите играчи, защото си свършиха добре работата на терена. За трети път ви казвам, че ми хареса играта на моя отбор", изнерви се специалистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА