3 Октомври, 2011 19:51 1 938 0

Гигов обмисля да закрие Локо София

  • локомотив софия-
  • гигов-
  • иво тонев-
  • диян петков

Президентът на столичните железничари прие оставките на Тонев и Петков

Гигов обмисля да закрие Локо София - 1
©БГНЕС

 

Президентът на Локомотив София Николай Гигов прие оставките на треньора Диян Петков и изпълнителния директор Иво Тонев. Решението дойде по време на днешното заседание на управителния съвет на клуба. 
 
Иво Тонев ще бъде заместен от бившия капитан на Локомотив Георги Марков. Все още не е ясно кой ще бъде новия треньор на клуба. 
 
Освен тези решения, Гигов призна, че е обмислял и това да върне лиценза на клуба и да закрие Локомотив София, съобщава БГНЕС. Иво Тонев и Диян Петков подадоха оставки след вчерашната разгромна загуба на отбора от "Надежда" с 4:0 от Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА