Last news in Fakti

21 Декември, 2015 05:15 938 0

Бентеке пред трансфер в Челси

  • бентеке-
  • хидинк-
  • клоп-
  • челси-
  • ливърпул-
  • трансфер

Нападателят на Ливърпул може да потегли към Стамфорд Бридж още през януари

Бентеке пред трансфер в Челси - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Ливърпул Кристиян Бентеке е пред сензационен трансфер в Челси през януари, пише "Мирър". Новият мениджър на "Сините" Гуус Хидинк иска да укрепи атакуващия вал на своя отбор и се е спрял на белгиеца. Временният наставник на лондончани смята, че стрелецът може да помогне на отбора му изключително много в предни позиции.

25-годишният футболист бе привлечен от Ливърпул през миналото лято срещу 32,5 милиона паунда от редиците на Астън Вила, но така и не успява да се превърне във водещата фигура, в атаката на отбора.

Според последни информации има голяма вероятност Челси да се опита да го привлече под наем до края на сезона с опция за постоянен трансфер. "Мърсисайдци" трудно биха се съгласили на подобен вариант, тъй като макар близо до дъното Челси все още им е пряк противник за място в топ 4 и тимът не е за подценяване.

Все пак обаче може би има шанс за някаква сделка между двата клуба още повече, че Юрген Клоп не е сигурен, дали белгиецът би му вършил работа за в бъдеще.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА