Last news in Fakti

21 Декември, 2015 21:02 1 135 0

Куртоа вярва, че Хидинк ще "вдигне" Челси

  • куртоа-
  • хидинк-
  • челси-
  • вдигне-
  • моуриньо
Куртоа вярва, че Хидинк ще "вдигне" Челси - 1
Снимка: БТА/АР

Вратарят на Челси Тибо Куртоа вярва, че Гуус Хидинк може да върне "сините" от Лондон на върха на таблицата в Премиършип през оставащата част от сезона. 

Холандецът беше назначен начело на тима от "Стамфорд Бридж" миналата седмица, броени часове след освобождаването на Жозе Моуриньо.

"Той вече е бил тук, справяйки се по отличен начин. Мисля, че е много добър специалист. Вярвам, че заедно с него можем да се "изкатерим" в класирането. Нямам търпение да започна работа с него. Всички сме наясно, че трябва да реагираме, започнахме добре с победа над Съндерланд, продължаваме напред." - категоричен бе белгийският страж в интервю за официалния сайт на Челси. 

"Всичко, което се случи преди това, остава в миналото. Сега искаме да работим здраво с новия мениджър. - допълни Куртоа. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА