Last news in Fakti

25 Декември, 2015 14:58 877 0

Ники Николов: Можем да отмъстим на Франция

  • николов-
  • национален отбор-
  • волейбол-
  • франция-
  • българия-
  • олимпийска квота

Пределно ни е ясно, че очакванията към нас са много големи, заяви волейболният национал

Ники Николов: Можем да отмъстим на Франция - 1
Снимка: БТА

"Имам усещане, че ще бием Франция на олимпийската квалификация в Берлин. Надявам съм да съм прав в прогнозата си“, заяви пред БНТ волейболният национал Николай Николов.

„Реално погледнато, полуфиналът на Европейското срещу Франция в София беше почти спечелен от нас. Но в крайна сметка го загубихме. Сега се надявам преломната точка да бъде в наша полза и да спечелим“, пожела си волейболистът.

"Мисия Рио" е и много близко, и много далеч за нас. Ние ще направим всичко възможно, за да участваме на Олимпиадата в Бразилия през лятото. Пределно ни е ясно, че очакванията са много големи след силните представяния, които правим през годините. Ние искаме да се класираме повече от всички останали, защото този труд, който го полагаме с часове в залата, ще се оправдае, ако вземем квота за Рио де Жанейро", каза още Николов.
 
Олимпийската квалификация в Берлин е от 5 до 10 януари, а България е в една полуфинална група с Франция, Русия и Финландия. Само победителят от квалификацията в Берлин печели квота за участие на олимпийските игри в Рио де Жанейро. Заелите 2-о и 3-о място ще се класират за участие в последната световна олимпийска квалификация в Токио (Япония) през месец май.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА