Last news in Fakti

26 Декември, 2015 12:27 1 369 0

Имобиле заменя Бербатов в ПАОК?

  • бербатов-
  • паок-
  • имобиле-
  • трансфер-
  • севиля

Гръцките медии прогнозират, че българинът ще напусне ПАОК

Имобиле заменя Бербатов в ПАОК? - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на гръцкия първодивизионен футболен клуб ПАОК Иван Савидис готви нова трансферна бомба за подсилване на атаката на отбора с привличането на италианския национал Чиро Иммобиле от Севиля, съобщава местната преса.

Савидис вече е започнал преговори с ръководството на испанците, а евентуалният трансфер на Имобиле на "Тумба" вероятно ще означава раздяла със Стефанос Анастасиадис или с Димитър Бербатов. Той играе под наем в тима на андалусийци от Борусия Дортмунд, където също не успя да се наложи и е ненужен. 

27-годишният Анастасиадис е водещ голмайстор на отбора през този сезон с 6 попадения, като в клуба вече е получена конкретна оферта за закупуването му. От друга страна има индикации, че Бербатов обмисля да напусне "черно-белите" през януари, за да потърси ново предизвикателство, след като не успя да отговори на големите очаквания след пристигането си в Солун преди четири месеца и записа едва 6 мача като титуляр през есента.

Имобиле не може да се утвърди в състава на Севиля, след като в първата част от сезона той изигра вкара едва 3 гола в 13 мача, но само в пет от тях започна в стартовия състав. Това може да означава прекратяване на наема му. 

Италианецът има желание да смени отбора, за да играе редовно и да получи възможност да се пребори за място в състава на "Скуадра Адзура" за Евро 2016. Интерес към 25-годишния нападател имат още доста клубове от калчото, сред които Наполи Сампдория, Дженоа, Болоня и Торино.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА