Last news in Fakti

7 Януари, 2016 20:36 1 621 0

България изпусна билета за Олимпиадата в Рио

  • българия-
  • русия-
  • олимпиадата

Русия попари волейнационалите ни с 3:0

Българският национален отбор по волейбол за мъже претърпя горчиво поражение и само може да бленува за място на Олимпиадата в Рио 2016.

"Лъвовете" бяха надиграни и загубиха катастрофално втората си среща от Група В на олимпийската квалификация в Берлин от Русия с 0:3 (20:25, 22:25, 17:25) в зала “Макс Шмелинг Хале” и запазват само илюзорни теоретичните шансове за класиране на полуфиналите на турнир.

Така след 5-ото място в Пекин 2008 и 4-ото от Лондон 2012, страната ни сега изглежда далеч от тогавашната си игра, като не може да не отчетем, че това частично се дължи и на кадровите проблеми в тима, воден от Пламен Константинов.

В крайна сметка "Сборная" тотално надигра отбора ни и заслужено стигна до успеха.

Към момента България е с актив от една победа и една загуба, като утре среща европейския шампион Франция в мач без значение.

Русия от своя страна завърши участието си в груповата фаза след две победи и едно поражение, което им дава право за участие в 1/2-финалите на турнира.

Другият мач тази вечер в нашата група е между Финландия и Франция от 21.30 ч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА