Last news in Fakti

6 Октомври, 2011 11:51 7 072 0

Боби Михайлов отвръща на удара

  • михайлов-
  • мадански-
  • бфс-
  • уефа
Боби Михайлов отвръща на удара - 1
©БГНЕС

"Това е петият подобен случай на английската федерация. И то не заради мачове, а заради публиката. Винаги те подават жалби. Явно си мислят, че са богопомазани. Тепърва започва разследване на УЕФА към тяхната жалба, защото те са единствените, които смятат, че е имало расизъм. Ние ще пратим нашия отговор. Дори мислим да помолим за отстрочка, за да го направим както трябва. Според нас расизъм не е имало, а освен това и делегата на мача пише, че не е чул нещата, срещу които те подадоха жалба", заяви Михайлов.

Отделно от това президентът на БФС коментира и националния отбор, като сподели, че това е ново начало за тима и се надява оттук нещата да са по-успешни. "Сега отборът започва на чисто. Трябва да променим отношението към нещата на самите играчи. Думата "национален отбор" трябва да придобие друго значение. Надявам се лека-полека да намерим правилната вакса и да започнем да показваме добри резултати", изрази оптимизма си Борислав Михайлов.

"В момента няма какво да говорим за бъдещето на Михаил Мадански. Беше логично той да поеме отбора в тези два мача. Анализ ще правим след това. Очевидно България е интересна дестинация за треньорите и доста чужденци се самопредлагат, но не е имало разговор с никой. Този път смятаме да наемем български треньор. Няма да имаме контроли през ноември. Нямаме постоянен треньор, няма да търсим и контроли", допълни Михайлов пред репортер на БГНЕС, като завърши: "Това, че Стилиян проговори е добър знак".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА