Last news in Fakti

6 Октомври, 2011 11:39 719 0

Мадански няма да търпи лигавене в отбора

  • мадански-
  • националния
Мадански няма да търпи лигавене в отбора - 1
©БГНЕС

Михаил Мадански замина с националния тим за Киев, където ще играят с Украйна контрола в петък. Наследникът на поста на Лотар Матеус заяви, че очаква отборът да покаже дух, нов начин на игра и дисциплина. "Искам отборът да покаже нов дух и настроение. Исками се футболистите да вършат всичко на терена с удоволствие. И футболът ни да не изглежда в очите на хората, че всичко се върши по задължение. Искам да видя в отбора непримиримост, желание за изява, желание да докажат, че все пак не съм се излъгал в способностите им и да се представим достойно."

"Няколко дена, малко тренировки и няколко разговора не могат да променят коренно нещата, но според мен добрият дух в отбора е защото футболистите най-после разбраха, че те са главните действащи лица в този спектакъл, наречен "Футбол". Те успяха да се съсредоточат върху професията си. Освен това, аз извиках много млади футболисти, които познавам, които познават мен и знаят, че при мен няма компромис. Аз не толерирам лигавенето, ментарджийството и добре знаят как трябва да се държат", сподели новият наставник на националите.

Мадански каза също, че освен многото дебютанти срещу Украйна, ще има и промяна в тактическата постройка на отбора. Според него играта и спазването на новите тактически указания са по-важни от резултата, събощава БГНЕС. "Искам да видя нещо от това, което се опитах да внеса във футболистите като футболни идеи, като тактика. Резултатите са важни до толкова, че да дадат малко спокойствие и самочувствие на отбора", завърши специалистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА