Last news in Fakti

11 Януари, 2016 13:26 775 0

Преслав Йорданов: Ще изпълним мисията на ЦСКА

  • йорданов-
  • цска-
  • левски-
  • награда

Не бих играл за Левски, заяви нападателят на Червените

Преслав Йорданов: Ще изпълним мисията на ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Нападателят на ЦСКА Преслав Йорданов получи наградата за футболист номер 1 на месец декември 2015 година в анкетата на Пресклуб „България”. 

„Искам да благодаря на всички, тази награда значи много за мен, надявам се в бъдеще да има още много такива, макар че това зависи изцяло от мен. Идвам от прегледи, всичко е наред, и почти целият тим премина тестовете вече преди старта на подготовката“, започна нападателят на „червените”.

„В момента съм в ЦСКА вероятно не бих приел да подпиша с Левски, а и никой не ми е предложил. Нямам оферти от други отбори. Лично на мен никой не ми се е обаждал, не знам за никакви оферти. В момента съм в ЦСКА, искам да изпълним нашата мисия, да се завърнем в елита, да израснем като отбор. Публиката ни подкрепя във всеки мач и ни дава сили постоянно”, продължи Йорданов.

„Предстои ни подготовка, дано да нямаме контузии и да се подготвим добре за предстоящите мачове. Лошите терени са най-неприятните неща във "В" група, някои от нашите играчи пострадаха точно от това. Разбира се, нивото на футбол също, но това няма какво да го коментирам.“

„Купата на България е нашата цел, след като стигнахме до полуфиналите. Не смятам, че това е най-силният сезон в кариерата ми, като голове не съм вкарвал толкова, но заради нивото не мога да кажа, че е най-силният. Надяваме се всичко да е наред в клуба и всичко да си дойде на мястото“, добави нападателят.

„Мисля, че ще е загуба за българския футбол, ако и Ловеч не е в „А” група, освен ЦСКА и Локомотив София. Мисля, че ще е загуба", завърши Йорданов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА