Last news in Fakti

11 Януари, 2016 16:27 1 020 0

Христо Янев: Няма нови играчи в ЦСКА

  • янев-
  • цска-
  • пресконференция-
  • играчи

Можем да привлечем футболист от всеки отбор, каза треньорът на Червените

Христо Янев: Няма нови играчи в ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Треньорът на ЦСКА Христо Янев заяви на първата си пресконференция за 2016 година, че "армейците" започват подготовка без нито един нов футболист. 

"Предстои лагер в Анталия, ще имаме само една проверка. За втория лагер сме планирали повече мачове, уточняваме още някои детайли", каза Янев. 

"Няма на всяка цена да купуваме футболисти, искаме млади играч. Може да вземем футболист от всеки един отбор, стига той да отговаря на изискванията ни - да бъде млад, да може да се развива и да ни свърши работа. На този етап няма нови. В полезрението ни не попадат чуждестранни футболисти", добави треньорът на ЦСКА.

"Нормално е да има интерес към нашите нападатели, вършат си работата перфектно до този момент", добави Ицо Янев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА