Last news in Fakti

25 Януари, 2016 10:27 1 670 0

Пойет: Този червен картон е срам за Бербатов!

  • пойет-
  • бербатов-
  • паок-
  • аек-
  • червен картон

Щастлив съм от победата, основно заради моите играчи, заяви треньорът на АЕК

Пойет: Този червен картон е срам за Бербатов! - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на АЕК Густаво Пойет определи като срамно действието на Димитър Бербатов, който получи директен червен картон в края на мача между тима от Атина и ПАОК (1:0), след като удари Роналд Варгас от АЕК при борба за позиция в наказателното поле.

Уругваецът и българският нападател на солунчани се познават отлично от съвместния им период в Тотнъм, където Пойет бе помощник-треньор на Хуанде Рамос в периода 2007-08 г.

"Бих казал, че това е срам за Бербатов. Той е добър мой приятел и ни притесни, когато влезе на терена", коментира Пойет.

"Много съм щастлив от победата. Знаехме, че ще е труден мач за нашия тим. Това е много важен успех за бъдещето“, допълни треньорът на тима от Атина.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА