Last news in Fakti

28 Януари, 2016 15:59 1 094 0

Джокович: Изпълних плана си перфектно

  • джокович-
  • федерер-
  • стратегия-
  • план-
  • australian open

Сърбинът коментира успеха си над Роджър Федерер

Джокович: Изпълних плана си перфектно - 1
Снимка: БТА/АР

Световният номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович не скри задоволството си от успеха над Роджър Федерер с 6-1, 6-1, 3-6, 6-3 на полуфиналите на Australian Open. 

"Играх невероятно в първите два сета, но това ниво ми беше нужно срещу Роджър, защото той се представяше страхотно в турнира дотук. Знаех, че той ще бъде агресивен, ще променя темпото и ще се опитва често да излиза на мрежата, но аз излязох на корта със страхотна концентрация и изпълних плана си перфектно. Мачът обаче бе битка до последната точка", коментира Джокович след успеха.

В неделя той ще се опита да спечели 6-та титла от Откритото първенство на Австралия, а негов съперник във финала ще бъде Анди Мъри или Милош Раонич, които се изправят един срещу друг утре около 10:30 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА