Last news in Fakti

29 Януари, 2016 13:51 942 0

Австриец похвали Владимир Зографски

  • зографски-
  • ски скок-
  • пойнтнер-
  • бъдеще-
  • потенциал

Виждам в него голям потенциал, заяви Пойнтнер

Австриец похвали Владимир Зографски - 1
Снимка: БТА/АР

Най-успешният австрийски треньор в ски скока Александер Пойнтнер се изказа ласкаво за качествата на българина Владимир Зографски и обясни какви са причините да започне работа с него. От миналото лято Пойнтнер е консултант на единствения наш състезател, който участва в световната купа по скокове, пише "24 часа".

"Виждам в Зографски голям потенциал. Преди всичко обаче искам да помогна на един талантлив млад човек, който скача за държава, в която този спорт не е развит", казва Пойнтнер.

В края на миналата година той загуби 17-годишната си дъщеря Нина. Заради трагедията бившият треньор на Австрия не можеше да бъде със Зографски в началото на сезона. Преди дни стана ясно, че Финландия иска да ангажира специалиста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА