13 Февруари, 2016 05:15 875 0

Барселона обещава на Бускетс повече пари

  • бускетс-
  • заплата-
  • манчестър сити-
  • барселона-
  • ръководство
Барселона обещава на Бускетс повече пари - 1
Снимка: БТА/АР

Опорният халф на Барселона Серхио Бускетс е получил обещание за сериозно повишаване на заплатата само и само да не си потърси късмета другаде още това лято, предават испанските медии. Футболистът има договор с клуба до лятото на 2019 г., но сам призна в интервю за ESPN, че единственият човек, който може да го накара да напусне "Камп Ноу" е бившият треньор на Барселона Пеп Гуардиола, който е новият мениджър на Манчестър Сити.

Именно това изказване е накарало ръководството на Барса да се задейства и да се опита да задържи Бускетс, защото за Сити не е проблем да плати клаузата му за разтрогване в размер на 150 млн. евро.

Към момента халфът е №4 по заплата на "Ноу Камп" след Меси, Иниеста и Пике и е пред Луис Суарес и Неймар, които взимат по 7,5 млн. евро годишно. Идеята е в бъдеще Бускетс да мине по пари Пике, макар че пак ще си бъде №4 по заплата заради намеренията на Барса да направи Неймар втория най-добре платен в клуба след Меси.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА