Last news in Fakti

15 Февруари, 2016 12:35 771 0

Гонзо: Готови сме за първенството

  • гонзо-
  • левски-
  • подготовка-
  • първенство-
  • лудогорец

Отиваме на битка с Лудогорец, заяви спортният директор на Левски

Гонзо: Готови сме за първенството - 1
Снимка: БТА

Спортният директор на Левски Георги Иванов - Гонзо коментира пред клубната телевизия, че отборът е готов за подновяването на първенството, което започва на 20 февруари. Легендата на „сините“ заяви, че очаква истинска битка в дербито срещу Лудогорец, с което столичани откриват кампанията си през пролетния полусезон. Той уточни, че целта пред тима си остава първото място и титлата, ала нищо в клуба няма да се прави на всяка цена.

„Готови сме за първенството, не специално за мача срещу Лудогорец. Подготвихме се добре, футболистите се адаптираха по бърз начин. Отиваме на битка с Лудогорец и ще се опитаме да спечелим. Оттам нататък какво ще стане, ще си говорим след мача.“

„Не би трябвало делото ни в Лозана да влияе върху футболистите. Тези точки, които наредбата на БФС отне, играчите са си ги заслужили и трябва да бъдат горди със спечеленото".

"Ние трябва да сме горди от направеното до момента. Левски винаги се бори за шампионска титла, но няма да правим нищо на всяка цена. Така че няма да има трагедии, ако не станем шампиони. Целта ни на всички нас е първото място.“
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА