Last news in Fakti

29 Февруари, 2016 12:04 784 0

Венгер: Не мога да виня играчите си

  • венгер-
  • арсенал-
  • манчестър юнайтед

Юнайтед ни шокира с бързите си два гола, а след това стана трудно, обяви треньорът на Арсенал

Венгер: Не мога да виня играчите си - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер логично не бе никак доволен след поражението от Манчестър Юнайтед с 2:3 при визитата на "Олд Трафорд". Той поясни на пресконференцията след мача, че отборът му трябва да се съвземе след шока и да надвие Суонзи в предстоящия мач от междинния кръг на английския елит.

"Трябва да покажем, че още сме в борбата и да коригираме грешката си още в следващия мач. Нещата могат да се променят бързо в наша полза, стига да победим следващия противник", обясни той на пресконференцията след мача.

"В сряда вечер трябва да постигнем един хубав успех. За съжаление, мачът с Юнайтед се разви доста зле за нас и за един кратък момент ние вече изоставахме с два гола, а след това нещата станаха много трудни. Ние обаче положихме много сериозни усилия и върнахме едно попадение. За съжаление обаче, след това противникът ни вкара трети гол и така отново изоставахме с два пасив. Трудно е да обърнеш подобен мач. Силите ни стигнаха само за още един гол. Не мога обаче да виня момчетата, защото те се постараха".

"За съжаление не създадохме достатъчно добри положения, а и домакините се защитаваха отлично. Освен това Юнайтед направи много фаулове в средата на терена и умело спираше атаките ни", каза още той.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА