Last news in Fakti

3 Март, 2016 19:27 735 0

Берое и Черно море не се победиха

  • берое-
  • черно море-
  • реми

Двата тима не успяха да си вкарат голове и поделиха точките помежду си

Отборите на Берое и Черно море си спретнаха безголово реми, завършвайки при 0:0 в срещата помежду си от 23-ия кръг на българската "А" група.

Двубоят премина под постоянния натиск на старозагорци, като те повече може да съжаляват за изпуснатите точки. Пропуски на Милисавлевич и Спас Делев костваха успеха на "заралии" като не може да се каже, че те направиха и достатъчно в атака, за да извлекат максимума от срещата.

Мачът ще се запомни и с няколкото слаби отсъждания на главния арбитър Георги Кабаков, който изгони Бакари още в 33-ата минута след показан пресилен втори жълт картон, оставяйки "моряците" да се мъчат с човек пасив.

Секунди по-късно съдийте отново се "изявиха", спирайки с несъществуваща засада опасна атака на Веселин Пенев, след като той се озова се очи в очи с Китанов.

В крайна сметка след 90-те минути двата тима не успяха да се разпишат и се задоволиха с равенството.

Така Берое вече има 35 точки, колкото имат Левски и Славия, но старозагорци са с най-лоши показатели. Черно море е с 26 пункта и заема петото място във временното класиране. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА