Last news in Fakti

5 Март, 2016 11:27 890 0

Стоев: Не бързайте да ме уволнявате

  • стоев-
  • левски-
  • локомотив пловдив-
  • брифинг-
  • уволнение

"Няма как да има спокойствие в Левски", призна специалистът

Стоев: Не бързайте да ме уволнявате - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Левски Стойчо Стоев даде брифинг пред медиите преди предстоящия мач с Локомотив (Пловдив). Срещата в Пловдив е днес от 14:00 часа. Наставникът на „сините“ говори и за информациите за евентуално негово уволнение.

„Локомотив (Пловдив) има достатъчно опитни футболисти, които могат да затруднят всеки противник. С Илиан Илиев се опитват да показват нова визия и ново лице. Един сериозен съперник. Има притеснение, че някои футболисти имат мускулни травми. В никакъв случай не търсим вината в кондиционните треньори. Нормално е след всеки мач да има дребни проблеми, но не са от такова естество, че да създадат проблеми за мача с Локомотив (Пловдив),“ заяви Стойчо Стоев.

„Когато ти се отнемат точки се оказва, че все едно не си играл тези мачове. Не си се трудил да ги спечелиш. Точките са отнети и няма какво да направим. Това е ситуацията. Създадоха се излишни шумотевици и спекулации.“

„Доказва се, че няма лесни мачове, въпреки че това го повтарям постоянно. Един спортист излиза на терена и 90 минути се стреми да победи. С лекота пропиляхме един мач. Футболистите осъзнават това.“

„Спокойствие в Левски не можеш да имаш. Треньорската професия е такава. Тя постоянно е свързана с напрежение. Достатъчно разговори съм водил с Георги Иванов. Той е изцяло зад мен. Когато спортният директор е зад треньора, може би това означава, че клубът работи в правилната посока. Това няма да е вечно. Може би ще дойде момент, в който треньорът да поеме своята вина. Не съм от вчера треньор и съм наясно с това. От първия ден до днес ние функционираме изключително сериозно като едно цяло с него,“ коментира наставникът на „сините“.

„Не бързайте да ме уволнявате. Вече 20 дни ме уволнявате. Само това ще ви кажа. Не бързам да си тръгвам. Левски е изключителен магнит за доста хора, които искат да са част от клуба. Убедих се, че Левски е едно привлекателно място, към което много хора се стремят. Тук има много хубави неща – атмосфера, публика, много имена във футбола, но е и постоянно напрежение.“

"Осъзнал съм , че не съм вечен. Просто съм част от събитието, от възможността като треньор нещо да направя за този клуб и на мен ми е ясно, че ако не го направя, в един момент ще е друг треньорът. Тези писания, че идва този треньор, онзи треньор в Левски, ако 1-2 мача не пожънеш успехи, се търси вариант, търси се спекулация, търси се предположения от медиите. Левски е интересен на медиите. Аз съм бил в много клубове, там не е имало такъв интерес. Когато този клуб има някакви проблеми, става по-интересно за медиите. "

"Аз водя диалог с Иво Тонев. С другите собственици не съм имал възможност да контактувам. Собственикът е позитивен към треньора, когато отборът върви. Аз основно контактувам с Георги Иванов и така е най-правилно. Аз не съм мениджър. Ако има нещо, собственикът комуникира със спортния директор. Левски е интересен за медиите и това е нормално, защото е една сериозна марка“, обяви Стоев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА