Last news in Fakti

13 Март, 2016 11:03 813 0

Гуус Хидинк: Отсега нататък Челси трябва да играе за честта си

  • гуус хидинк-
  • челси-
  • чест-
  • фа къп-
  • евертън

Вчера лондончани отпаднаха от ФА Къп и се сбогуваха с последната си възможност за трофей през настоящия сезон

Гуус Хидинк: Отсега нататък Челси трябва да играе за честта си - 1
Снимка: БТА/АР

Гуус Хидинк призова играчите на Челси да доиграят сезона "с чест". Вчера "сините от Лондон" се простиха с последната си надежда за трофей през настоящия сезон, отпадайки от ФА Къп след загуба от Евертън с 0:2.

"Разбира се, че (играчите) искат да побеждават и са свикнали с успехите, но всеки знае какъв сезон имаше Челси до декември. Много, много лош. Сега вече Шампионската лига и ФА Къп са история, което е много жалко. Въпреки това, когато играеш за клуб като Челси, трябва да го правиш с чест и отговорност, дори и да няма за какво да се бориш до края на сезона. Именно това ще подчертаем на футболистите в оставащото време." - заяви Хидинк в интервю, споделено от ESPN.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА