Last news in Fakti

18 Март, 2016 10:27 996 0

Ван Гаал отново намери оправдание

  • ван гаал-
  • манчестър юнайтед-
  • оправдание-
  • ливърпул

"Нашият календар бе по-натоварен от този на Ливърпул", заяви холандецът

Ван Гаал отново намери оправдание - 1
Снимка: БТА/АР

Оправдание в натоварения календар си намери мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал за отпадането от Лига Европа. "Червените дяволи" завършиха 1:1 на "Олд Трафорд" с Ливърпул и не успяха да заличат пасива от два чисти гола от първия мач.

"Ливърпул почива цяла седмица, а ние имахме мач с Уест Хям. Освен това ни липсваше и малко късмет, но един треньор няма право да говори за това. Мъчно ми е, че отпадаме. Имахме сериозна настройка за мача, тъй като при 0:2 нищо не се знаеше. Бяхме наясно, че като атакуваме много, ще оставим много пространства на съперника за контраатаки. Вкараха ни обиден гол в края на първото полувреме. Ако не го бяхме получили, може би щяхме да се преборим за победата. Играчите ми дадоха повече от 100 процента и феновете го видяха и разбраха и затова ни възнаградиха с аплодисменти", коментира холандецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА