Last news in Fakti

24 Март, 2016 14:01 3 655 2

Русев пак ще се бие на "Кеч Мания"

  • мирослав барняшев-
  • александър русев-
  • кеч мания
Русев пак ще се бие на "Кеч Мания" - 1

Българинът Мирослав Барняшев, известен с псевдонима си Александър Русев сбъдва за втори път своята най-голяма мечта и ще има схватка по време на най-голямото събитие в света на кеча - "Кеч Мания".

Уникалният по гледаемост турнир започва на 4 април. Очаква се публиката на AT&T Стейдиъм в Далас да е надхвърли 100 000. Трите хикса, Скалата, Гробаря и компания също ще вземат участие в боевете. Ще припомни, че по време на предишното издание Мирослав Барняшев се би с мегазвездата в този развлекателен спорт Джон Сина.

Самото участие в 32-то издание на "Кеч Мания" е огромно постижение за Мирослав Барняшев. Сами си представяте до какво ниво е успял да достигне Русев. Много специалисти смятат, че скоро ще има шанс да стане световен шампион. А да си водещата фигура в един от най-големите спектакли в света е наистина огромно постижение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МЮБР

    0 0 Отговор
    Аъъ Славчев, ние си имаме кабел бе душко - знаем що за тъпня е Кеч манията. Щом ние в автосервиза му се подиграваме на това ШОУ, то явно статията е насочена към чалгари, овчари и таксиметрови шофьори...
  • 2 Paskal

    0 0 Отговор
    Тъпня ама тазгодишната кечманя събра над 101 000 души на живо в AT&T Stadium в Тексас btw