Last news in Fakti

26 Март, 2016 15:29 801 0

И Дортмунд се нареди на опашката за Мората

  • мората-
  • борусия дортмунд-
  • реал мадрид-
  • ювентус

Борусия следи нападателя от две години

И Дортмунд се нареди на опашката за Мората - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Борусия Дортмунд Томас Тухел иска да привлече нападателя на италианския хегемон Ювентус Алваро Мората, пише "Марка".

Според източника, "жълто-черните" проявяват интерес към испанския национал от две години. Тогава бившият наставник на отбора Юрген Клоп е искал да види футболиста в състава си, но той е предпочел офертата на "старата госпожа".

Сега обаче ситуацията може да се промени коренно. Очаква се през лятото Реал да задейства клаузата за откупуване на Мората за 30 милиона евро, след което да го продаде на голяма печалба.

Стрелецът вече заяви, че не знае какво ще е бъдещето му, но разкри, че Бундеслигата и Висшата лига ще паснат идеално на стила му и нищо чудно да се озова на "Сигнал Идуна Парк" през лятото.

Клоп обаче има намерения да привлече Мората в новия си отбор Ливърпул, а Арсенал също проявява интерес към него. Ювентус пък няма желание да се разделя с испанския национал, но последната дума за бъдещето имат Реал и самият футболист.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА