Last news in Fakti

6 Април, 2016 23:59 1 398 0

Какво се случи с Реал (М)?

  • реал (м)-
  • волфсбург-
  • шампионската лига

Мадридският гранд бе сдъвкан и изплют от вълците на Волфсбург

Германските тимове никога не се предават и това е всеизвестен факт. Байерн (М) вече го доказа в мача си срещу силния Юве, а сега тезата се затвърди и от Волфсбург.

Футболистите на Дитер Хекинг избухнаха и заклаха гиганта Реал (М) след 2:0 на своя "Волфсбург Арена" в първата 1/4-финална среща между двата тима от Лигата на богатите.

Воденият от Зинедин Зидан отбор пък изглеждаше неуверен и беззъб в атака, а травмата на Карим Бензема, който трябваше да напусне игрището в края на първото полувреме определено не помогна на "лос бланкос".

Лошото за Кралският клуб бе, че нямаше и помен от онова страхотно второ полувреме срещу Барса от изминалия кръг в Ла Лига.

Още в 18-ата минута "вълците" излязоха напред в резултата. Точен от дузпа бе левият бек Рикардо Родригес. 11-метровият наказателен удар бе отсъден за нарушение на Каземиро срещу Андре Шюрле. Родригес стреля в обратния на избрания от Навас ъгъл и наказа фаворитите от Реал (М).

В 25-ата минута преднината на Волфсбург бе удвоена, този път след техничното изпълнение на младия офанзивен халф Максимилиан Арнолд, който се отскубна от отбраната на гостите и от съвсем близко разстояние отклони топката в мрежата зад Навас след асистенция на Бруно Енрике.

Шюрле и Крузе пропуснаха да увеличат аванса на германците, а Роналдо и компания изглеждаха объркани и атакуваха на приливи и отливи, неможейки да установят траен контрол над срещата.

До гол на чужд терен обаче така и не се стигна и сега испанците са изправени пред угрозата да се сбогуват с Шампионската лига, освен естествено ако не се завърне магията от последното Класико в реванша на "Бернабеу".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА