Last news in Fakti

9 Април, 2016 05:15 517 0

Хендерсън под въпрос за Евро 2016

  • хендерсън-
  • европейско първенство-
  • ливърпул-
  • контузия

Капитанът на Ливърпул със съмнения за скъсани коленни връзки

Хендерсън под въпрос за Евро 2016 - 1
Снимка: БТА/АР

Капитанът на Ливърпул и национал на Англия Джордан Хендерсън се контузи при равенството 1:1 снощи с Борусия (Дортмунд) и е под въпрос за Евро 2016. "Дейли Мейл" твърди, че травмата на халфа е тежка. Изданието се позовава на свой източник от клуба от "Анфийлд", според когото Хендерсън може би е със скъсани връзки на коляното.

Но дори и тази тежка диагноза да не се потвърди, може да се касае за травма на подколянното сухожилие, която да го извади от игра между 8 и 10 седмици. Ако това се случи, Хендерсън със сигурност отпада от сметките на Рой Ходжсън за Евро 2016.

"Много съм разочарован от това, което се случи с Хендо. Травмата му е в коляното и не изглежда никак добре. Не искам да спекулирам, ще чакам резултатите от прегледите. Но травмата му май е тежка", каза Клоп след първия мач от четвъртфиналите на Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА