Last news in Fakti

8 Април, 2016 11:34 838 0

Мариян Огнянов се разделя с Ботев Пловдив

  • огнянов-
  • галев-
  • договори-
  • ботев пловдив

Договорът на полузащитника няма да бъде подновен

Мариян Огнянов се разделя с Ботев Пловдив - 1
Снимка: БТА

Ботев (Пловдив) ще се раздели с двама от своите футболисти след края на настоящия сезон. Това са Мариян Огнянов и вратарят Валентин Галев. Договорите на двамата изтичат през лятото, като клубът няма да им предложи нови контракти, съобщи официалният сайт на "жълто-черните".

Футболистите вече са уведомени за решението и могат да водят преговори с други клубове. Ръководството и спортно-техническият щаб на Ботев благодари на Мариян Огнянов и Валентин Галев за професионализма по време на престоя им в "жълто-черния" тим, се казва още в комюникето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА