Last news in Fakti

18 Април, 2016 02:31 1 126 1

Фетел към Квят: Изстреля се като торпедо!

  • торпедо-
  • себастиан фетел-
  • данийл квят-
  • гран при-
  • китай-
  • формула 1

Пилотите на Ferrari и Red Bull се скараха след състезанието за Гран при на Китай заради опасна маневра, предприета от руснака

Себастиан Фетел далеч не бе доволен от рисковата маневрата, която Данийл Квят предприе след старт в състезанието от Формула 1 за Гран при на Китай. Германецът "погна" руснака още в стаичката, където първите трима в надпреварата се подготвяха за предстоящото награждаване на подиума. Фетел удари съотборника си Кими Райконен в опит да избегне съперника, когото веднага определи за "луд".

Фетел: "Какво стана на старта? Ако не бях свил вляво, щеше да се удариш в нас."

Квят: "Ами..."

Фетел: „Няма „ами”. Ти се изстреля като торпедо!”

Квят: „Но това е състезание.”

Фетел: „Да, но ако бях продължил по същата траектория, щяхме да се ударим.”

Квят: „Тогава не продължавай напред!”

Ожесточеният спор не спря дотук и дори бе пренесен на почетната стълбичка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Никой няма право:
    Квят видя отворена врата и се шмугна, действително много рисковано и Фетел действително избегна удар като кривна в ляво и закачи Райконен.
    Но Фетел бе отворил линията, беше по средата на пистата, нито вътре, нито вън от завоя. Така че и той да бе младок в Ф1 със сигурност ще предприеме такава маневра.
    Както му каза Квият: това е състезание, състезателят не мисли, види ли възможност, той действа.