Last news in Fakti

19 Април, 2016 13:27 773 0

Шеф на Палермо забърка скандал в Италия

  • верона-
  • фрозиноне-
  • палермо-
  • дзампарини

"Верона подари победата на Фрозиноне", заяви бесен Маурицио Дзампарини

Шеф на Палермо забърка скандал в Италия - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на Палермо Маурицио Дзампарини забърка голям скандал в Италия. Шефът на българския национал Ивайло Чочев нададе вой, че двубоят от последния кръг на Серия А Верона - Фрозиноне (1:2) е бил нагласен. По намеците на Дзампарини домакините нарочно са подарили победата на своя съперник.

"При победния гол на Фрозиноне играчите на Верона гледаха умишлено на другата страна. Дали се съмнявам в честността на техния отбор? Вече казах, каквото имах за казване. Вие гледайте мача. Ако има как да се приложи видео запис, би трябвало да се използва",  Дзампарини, който този сезон подлудява италианския футбол, сменяйки треньорите на отбора си като носни кърпи.

Заради победите на Фрозиноне и Карпи, както и загубата на Палермо от Ювентус с 0:4, сицилианците се смъкнаха до предпоследното 19-о място в класирането пет кръга преди края и са пред угрозата да изпаднат във втора дивизия само два сезона, след като се завърна в елита.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА