Last news in Fakti

27 Април, 2016 22:58 1 013 0

Кръстиха бира на Варди

  • бира-
  • варди-
  • индийски пейл ейл

Само месец след като наставникът на Лестър се уреди с наденица в своя чест, сега и големият ас в атаката на тима - Джейми Варди получи подобно признание.

Феновете на сензационния лидер в Премиършип могат да се насладят на специално изработена в чест на голмайстора бира, която носи името "Волето на Варди". Пивото е английски индийски пейл ейл, изработен от светъл малц, английски хмел и дрожди. Алкохолното съдържание е 4%.Описана е като "дръзка бира с поразителен хмел и чупещ рекорди малцов завършек".

В същото време сензацията е съвсем близо. Лестър е само на една победа от шампионската титла в Англия, като "лисиците" имат цели три опита в оставащите три кръга, в които да осигурят перфектен завършек на приказния си сезон. Това може да се случи още този уикенд, при това насред "Олд Трафорд". Голмайсторът на тима е наказан, но неговият принос вече е факт. Сега вече Варди може да се похвали не само с куп голове, но и със своя собствена бира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА