Last news in Fakti

5 Май, 2016 13:27 820 0

37-ят национален крос „Св.Георги” ще се проведе на 6 май

  • крос-
  • св. георги

37-ят национален крос „Св.Георги” ще се проведе в петък- 6-ти май 2016 г. от 10.00 часа в парк „Рибница”, район „Северен” под патронажа на кмета на района инж.Ральо Ралев.

Кросът е част от общинската програма за развитието на спорта за всички и е част от 19-та национална кросова верига „Пловдив-Аквафреш” 2016 год. Организатор на събитието е движение „Спорт за всички - мама, татко и аз – баба, дядо и внуче”, с изпълнителен директор Александър Ламбрев.

Състезанията ще се проведат в 25 възрастови групи, като най-малките са деца от целодневни детски градини, а най-възрастните мъже над 70 год. Медали и предметни награди ще получат класиралите се от 1-во до 6-то място във всяка от възрастовите групи.

Кросът е открит за всички желаещи да се включат, като състезателните номера се получават на място преди старта на съответната възрастова група.

 Районната администрация осигурява 36 броя предметни награди, свързани с различни видове спорт.

„Ще бъда щастлив, ако и тази година в кроса се включат голям брой участници, тъй като спортът е здраве, а наградите си заслужават! – прикани гражданите кметът на района инж.Ральо Ралев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА