Last news in Fakti

5 Май, 2016 13:55 917 0

Бейл: Само финалът е от значение

  • гарет бейл-
  • финал-
  • значение-
  • реал мадрид

Уелсецът не отбеляза победното попадение срещу Манчестър Сити, но официалните лица решиха, че е автогол на Фернандо

Бейл: Само финалът е от значение - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Реал (Мадрид) Гарет Бейл не е разочарован, че голът който отбеляза вчера в полуфиналния мач реванш от Шампионската лига срещу Манчестър Сити не бе записан на негово име.

"Кралския клуб" победи с 1:0 англичаните и се класира за финала в надпреварата, където ще се изправи срещу градския си съперник Атлетико.

"Няма никакво значение кой бележи, дали е автогол или пък не. Полуфиналите винаги са оспорвани, почти никога не се печели с разлика. Най-важното е, че отбелязахме попадение, не допуснахме такова и се класирахме на пред. Само финалът е от значение." - категоричен бе след двубоя с "гражданите" уелсецът, цитиран от "БиБиСи".

"Пред нас се откри нов шанс да спечелим Шампионската лига. Чувствам че израствам. Испанският ми става по-добър, което улеснява комуникацията ми с останалите от тима. Причината да дойда в Мадрид бе да спечеля Шампионската лига. Вече го сторих веднъж, а защо не и втори път." - допълни още Бейл.

Финалът в Шампионската лига ще се играе на 28 май на стадион "Джузепе Меаца" в Милано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА