Last news in Fakti

9 Май, 2016 12:29 1 084 0

Пелегрини: Очаквах да се сбогувам по различен начин

  • пелегрини-
  • топ 4-
  • манчестър сити-
  • сбогуване-
  • арсенал

"Все още можем да се преборим за топ 4", заяви наставникът на Манчестър Сити

Пелегрини: Очаквах да се сбогувам по различен начин - 1
Снимка: БТА/АР

Мануел Пелегрини призна, че не е искал подобно сбогуване с феновете на Манчестър Сити, след като вчера тимът направи 2:2 с Арсенал в последния му мач на „Етихад“. 

Това означава, че може да загуби 4-ото място, ако градския съперник Юнайтед спечели оставащите си два мач – гостуване на Уест Хям и домакинство на Борнемут, тъй като разликата между двата тима е само 2 точки, а Червените дяволи са с мач по-малко. 

Феновете напуснаха разочаровани стадиона и не отдадоха почит на специалиста, който все пак направи тима шампион през 2014-а и му донесе две купи на Лигата. 

„Разбира се, че исках друго сбогуване. Да спечелим, да играем атрактивно и красиво, което правехме през повечето време от моите 3 години тук. Не е същото, когато не си победил, но за мен това бяха 3 прекрасни години“ заяви чилиецът. 

„Жалко, защото искахме да си гарантираме до голяма степен четвъртото място. Играхме добре, но нямахме късмет. Все пак не всичко е приключило. Нещата не зависят от нас, но във футбола всичко е възможно и не трябва да се отчайваме“ добави той.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА