Last news in Fakti

11 Май, 2016 09:10 878 0

Уест Хям победи Юнайтед в последния мач на "Болейн"

  • манчестър юнайтед-
  • уест хям-
  • сако-
  • марсиал-
  • антонио-
  • рийд

"Чуковете" удариха Юнайтед с 3:2

Уест Хям победи Юнайтед в последния мач на "Болейн" - 1
Снимка: БТА/АР

Уест Хям победи Манчестър Юнайтед с 3:2 в изключително зрелищен мач от 35-тия кръг на английската Висша лига. Мачът започна с 45 минути закъснение, защото фенове на "чуковете" изпотрошиха автобуса на Юнайтед преди началото на срещата.

Гостите изиграха изключително слабо първо полувреме и логично допуснаха гол още в 10-тата минута на мача, а автор на попадението бе Диафра Сако.

Второто полувреме бе страхотно и станахме свидетели на още 4 попадения. Антони Марсиал се разписа на два пъти (50',72'), но с голове на Антонио (76') и Рийд (81'), домакините си върнаха преднината и отдалечиха Юнайтед от топ 4.

Така "червените дяволи" остават на пета позиция и в последния кръг ще се надяват Суонзи да успее да победи Манчестър Сити за да имат момчетата на Ван Гаал шанс за участие в Шампионската лига.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА