Last news in Fakti

18 Май, 2016 12:57 1 289 1

Венци Стефанов: Феновете ни са изроди!

  • стефанов-
  • славия-
  • лудогорец

"Тези от гората ли са хванати", чуди се босът на "белите"

Венци Стефанов: Феновете ни са изроди! - 1
Снимка: БТА

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изригна по адрес на феновете на клуба, които псуваха играчите след загубата с 0:5 от Лудогорец. Още след срещата босът коментира поведението на привържениците, но тогава бе умерен и не си позволи обидни епитети.

"Стана ми ужасно болно, когато влязох в съблекалнята и видях тези млади момчета да плачат. Болеше ги заради тази сган, която ги обиждаше. Да, Стефан Велков и Янис Карабельов сбъркаха, но тези идиоти не могат да разберат, че трябва да се даде време и шанс", каза Стефанов пред "7 дни спорт".

"Това са някакви изроди, щом си позволяват да освиркват собствените си деца. Сега разбирам колко страшно е да си прост, но какво да направим- такива са ги създали, така са се родили и така са възпитани. Тези гадове толкова ли са прости? Не мога да разбера предрусали ли са, от гората ли са хванати? Имам чувството, че ако бяха дошли от джунглите на Aмазонка, нямаше да са такива простаци", допълни босът на Славия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 AntoNiMeN

    0 0 Отговор
    Браво на Венци Стефанов!
    Сетне се намери някой да заплюе тези "радетели" на българският футбол, заради които нормалните хора не ходят по стадионите.
    Само дето не приказки, а "принудително възпитание" трябва да се упражнява.