18 Май, 2016 14:27 909 0

Миньоле: Не искам аз да съм герой във финала

  • миньоле-
  • дузпи-
  • финал-
  • ливърпул-
  • севиля

Вратарят на Ливърпул се надява победа срещу Севиля в редовното време

Вратарят Симон Миньоле се надява да не бъде герой за Ливърпул във финала на Лига Европа срещу Севиля. Белгиецът иска купата за "мърсисайдци" с победа още в редовното време. Миньоле дори няма против да допусне четири гола, стига неговите съотборници да вкарат пет и да донесат трофея на "Анфийлд".

"За мен няма значение как ще се реши финала, важното е ние да спечелим накрая. В мача срещу Норич този сезон допуснахме четири гола, но вкарахме пет и победихме. Нямам нищо против това да се повтори и във финала срещу Севиля. Не искам да съм герой в мача, тук не става дума за индивидуалности. Трябва да победим, независимо от начина", коментира Миньоле.

В миналото като герои за Ливърпул са се проявявали славни вратари като Брус Гробелаар и Йержи Дудек. Първият носи купата на европейските шампиони за Ливърпул през 1984 г. във финала срещу Рома, завършил с победа 4:2 след дузпи. Другият пък отказва Милан при ударите от бялата точка (3:2) в епичния финал през 2005 в Истанбул, когато Ливърпул изравни от 0:3 до 3:3 в редовното време на мача.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА