Last news in Fakti

22 Май, 2016 10:46 906 1

Юве отне последната капка надежда на Милан

  • ювентус-
  • милан-
  • купата

Росонерите се разминаха с евротурнирите, след като предадоха Купата

Вече е факт! Милан изигра още един трагичен сезон. Финалният акорд на провала на тима дойде след като Ювентус спечели финала за Купата на Италия и отне шанса на "росонерите" поне за участие в Лига Европа.

Торинският гранд записва златен дубъл, след като вече завоюва шампионската титла. "Старата госпожа" срази във финала на надпревартата противника си с минималното 1:0 без да може да кажем, че успя да го надиграе.

В герой за "бианконерите" се превърна резервата Алваро Мората, който реализира единствения гол в 110-ата минута на двубоя, който опроверга предварителните прогнози за лесен успех на шампионите.

Това е 11-а Купа на Италия за Ювентус, който за втора поредна година окупира върха в Серия А и печели Купата.

Считаният за аутсайдер тим от Милано доминираше през по-голямата част от игровото време, но му липсваше завършващия удар. Така "росонерите" останаха 7-и в класирането и догодина само ще гледат евромачове по телевизията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин Апостолов

    0 0 Отговор
    "Ювентус" готови да продадат Пол Погба през лятото

    http://otbor.bg/yuventus-gotovi-da-prodadat-pol-pogba-prez-lyatoto