Last news in Fakti

26 Май, 2016 14:57 910 0

Моуриньо води играч от Челси в Юнайтед

  • уилиан-
  • челси-
  • манчестър юнайтед-
  • моуриньо

Специалния иска Уилиан в новия си клуб

Моуриньо води играч от Челси в Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР

Жозе Моуриньо все още не е подписал договор с Манчестър Юнайтед, но медиите в Англия вече вадят имената на футболисти, които ще акостират на „Олд Трафорд” с него.

„Сън” твърди, че първи в списъка на португалеца е бившият му подопечен в Челси – Уилиан. Бразилският национал бе най-добрият футболист през този сезон за лондончани, като бе обявен за играч на сезона и от феновете, и от съотборниците си.

Специалния привлече бързоногото крило преди три години от Анжи (Махачкала) и сега може да го убеди да акостира на „Олд Трафорд“.

„Жозе е един от най-успешните треньори в света и Юнайтед ще бъде силен с него“, заяви Уилиан.

 „Играх най-добрия си футбол под негово ръководство. Той е специален треньор и имам страхотни взаимоотношения с него. Да спечелим Висшата лига с него бе един от най-високите върхове в кариерата ми. Бях тъжен, че нещата не се получиха след това”, каза още бразилецът, но допълни, че само агентът му може да говори за трансфери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА