Last news in Fakti

23 Юни, 2016 12:27 776 0

Лудогорец преговаря с бразилски футболист

  • бразилец-
  • преговори-
  • лудогорец-
  • трансфер

Той играе в португалския елит

Лудогорец преговаря с бразилски футболист - 1
Снимка: БТА

Лудогорец е в напреднали преговори за бразилски футболист. Той е играл в елита на Португалия през последния сезон. Това, което е известно, е, че потенциалният нов в Разград действа като полузащитник, но умело изпълнява и ролята на централен нападател, пише "Тема спорт". Той се отличава с бързина и креативност. На този етап разговорите протичат на ниво клуб - клуб. Ясно е, че за да го привлече, Лудогорец трябва да се бръкне сериозно. Именно разминавания около цената на футболиста бавят финализирането на сделката. Според запознати от настоящия му клуб искат сума, близка до 2 млн. евро.

Досега шампионите си осигуриха две нови попълнения - украинеца Игор Пластун и бразилеца Густаво Кампаняро. За първия бяха платени около 500 хил. евро на Карпати (Лвов), докато последният дойде със свободен трансфер. Кампаняро няма да заема квота за чужденец извън ЕС, тъй като разполага с италиански паспорт. Той ще пропусне мачовете с Младост (Подгорица) и старта в "А" група, защото има действащ договор с Брагантино до 31 юли.

Не е изключено Лудогорец да реализира и два изходящи трансфера до края на лятото. От Разград може да си тръгне националът на Румъния Андрей Препелица, а интерес не липсва и към крилото Джоди Лукоки. Самият играч също изрази надежда, че скоро ще се завърне в Холандия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА