Last news in Fakti

8 Октомври, 2011 14:48 23 255 1

Бербатов в ПСЖ за 12 млн. паунда

  • псж-
  • димитър бербатов-
  • футбол

Димитър Бербатов най-вероятно ще премине в ПСЖ през зимата за 12 милиона паунда, съобщават френските медии.

ПСЖ, които имат доста пари за харчене, преследват подписа на бившия капитан на националния ни тим от доста време насам, но наскоро са заявили пред ръководството на "червените дяволи", че ако сделката не стане факт през януари, те ще се откажат окончателно от опитите си да вземат играча, предаде Гонг.
Това отношение на французите, според местните медии, е убедило ръководството на Манчестър Юнайтед в крайна сметка да се съгласи да продаде 30-годишния българин.

Юнайтед ще преговарят с френския тим, понеже цената на българина ще падне още повече с наближаването на лятото. 12 милиона паунда пък е сравнително добра сума за играч, който преди четири години струваше 30 милиона паунда.

ПСЖ похарчиха доста сериозна сума пари за нови класни попълнения, а в лицето на Бербатов те виждат идеалният играч, който да им помогне да се класират за Шампионската лига.

Все още не е ясно дали Бербо ще парафира нов договор с английския шампион и какво смята той по въпроса с интереса към него от страна на парижани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин Вълканов

    3 4 Отговор
    Мисля така: понеже така и така му тече заплатата, той материален проблем няма, но ако иска все пак да не си пропилее таланта на вятъра и да завърши кариерата си оставайки в паметта на хората като играч да отива в ПСЖ, или където и да е другаде и да играе, не да стои по резервните скамейки. Е по-добре е, не се мъчи, но не се и пъчи. Не е важно само да ти текат парите, а трябва хората и да те уважават. Трябва да се търси баланса между парите и моралната удовлетвореност, още повече, че в МЮ няма да му признаят каквото и да е. Минала година АФ нарочно го спря от игра, иначе можеше да стане гол майстор на Англия. Такива грешки хората не правят. Да го пита човек защо му беше да се мести от Тотнъм. Камъкът си тежи на местото. Там се беше сработил. Извинявам се за дългите щрихи, които нахвърлих, но си изразих моята си позиция по въпроса.