Last news in Fakti

14 Октомври, 2011 12:36 708 0

Милан и ПСЖ следят Абидал

  • барселона-
  • милан-
  • псж
Милан и ПСЖ следят Абидал - 1
©ЕРА/БГНЕС

Ерик Абидал може и да си тръгне от Барселона в края на сезона, предвид интереса на Милан към опитния бранител, съобщава "Екип". 32-годишният защитник има договор с каталунците до 2012 година, но все още не е преподписал и италианците следят отблизо ситуацията около французина.

Треньорът на "росонерите" Масимилиано Алегри иска да добави още опит в защитата на тима и вижда Абидал като перфектния трансфер, особено предвид факта, че Алесандро Неста може да се откаже от футбола в края на този сезон. Абидал бе свързван наскоро и с Пари Сен-Жермен наскоро, съобщава БГНЕС. Френските богаташи са готови да го върнат в родината му. Абидал дойде в Барса от Олимпик Лион през 2007 година и оттогава записа над 100 официални мача за каталунците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА