Last news in Fakti

10 Октомври, 2011 16:28 3 114 1

Мадански - жестоко обиден

  • мадански-
  • благой георгиев-
  • титуляр-
  • генчев
Мадански - жестоко обиден - 1
©БГНЕС

Национален отбор на България ще има тогава, когато основния началник на този тим е треньорът, каза Михаил Мадански по повод скандала с напускането на Благой Георгиев лагера на "Лъвовете" в Правец. "Сега си давам сметка защо националният отбор е в такова положение. Сега си давам сметка защо е било толкова трудно на другите - заради капризите на този или онзи. Това е лично решение на Благой Георгиев. Мотивите само той знае. Важното е да се разбере, че аз съм жестоко обиден от факта, че футболист си тръгва. Това е нещо, което в последните години се случваше ей така. Някой решава, че треньора не му е приятен и пуска декларация. За да се оправи това положение трябва да се реже из дъно. Ако искаме да се отлепим от дъното трябва да режем от дъното. Който не се съобразява с треньора, няма място в отбора. Това е първото, което трябва да се направи.

Когато човек чете вестници остава с впечатление, че националния отбор е банда олигофрени. Не съм съгласен с това. Смятам, че не е така и съм убеден, че могат да се намерят хора, които знаят за какво идват в националния отбор. Например Генчев и посред нощ да му се обадиш тръгва пеша. Предпочитам да работя с хора, които искат да играят за страната си. Всеки си има глава на раменете и знае какво прави. Щом Благой напуска по този начин, показва, че не е гръбнак на отбора. Останах с впечатление, че след вчерашната тренировка, която проведохме и търсихме оптималния вариант за утре, той е останал с впечатление, че няма да е титуляр и това го е подтикнало да предприеме тези действия. Аз и досега не знам кой ще е титуляр. Не знам до колко на отбора им липсва благо Георгиев. Аз лично смятам, че не е кой знае екстремна ситуацията. Не се е случило нищо кой знае какво.

Сега някои хора, които не успяха да получат шанс за изява ще го получат утре. Ако следващия треньор има нужда от Благо Георгиев да го извика. Ако остана аз ще разберете какво ще се случи. Аз трудно ще си променя позицията за Благой Георгиев. Сега е най-добрия момент за подмладяване на отбора. Аз вярвам на младите футболисти и знам, че ще дадат всичко от себе си. Съзнавам, че в последните няколко години, аз съм човека, който се опитва да помага за развитието на футбола в България", коментира селекционерът на националния ни тим, съобщава БГНЕС. Мадански говори на извънредна пресконференция в Правец ден преди евроквалификацията с Уелс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николай Попов

    3 0 Отговор
    Така е! Нашите футболисти се мислят за велики и по цели нощи висят в чалга-дискотеките,където плиткоумни красавици им замайват и без това не особено развитите мозъци!