Last news in Fakti

11 Октомври, 2011 11:18 933 0

Изпълкомът натиснал Мадански да махне Благо

  • благой георгиев-
  • мадански-
  • боби михайлов
Изпълкомът натиснал Мадански да махне Благо - 1
©ЕРА/БГНЕС

"Преди една седмица Михаил Мадански каза, че ще гради състава около мен и Стилиян. След Украйна обаче ми каза, че няма да разчита на мен, защото са му звънели хора от Изпълкома, за да ме махне", разкри Благой Георгиев.

Крилото на Терек изненадващо напусна вчера лагера на българския национален отбор по футбол, един ден преди последната евроквалификация на "лъвовете" срещу Уелс. "Видях, че треньора не вярва в мен и реших да си тръгна. Това е мой личен избор. Трябва да се съобразя с националния селекционер. Проблемът обаче е, че не решава той, а хора от Изпълкома. Знам имена, но няма да ги назова. Всички знаем за кои става въпрос, тези имена изгониха Бербатов", сподели юношата на Славия.

"Боби Михайлов е най-свестният в тази история, той винаги стои зад футболистите. Всички около него обаче му подливат вода. Мадански отрича, но друг му реди състава. Аз нямам лични проблеми с треньора, но не приемам външни хора да се бъркат в националния отбор. Ако нещата продължават така, ще останат само млади играчи, няма да има никакъв опит", разказа още полузащитникът, съобщи БГНЕ. Запитан дали ще се върна в националния тим, ако дойде нов треньор, Георгиев отговори: "Ние всички сме българи и идваме да играем с гордост, но не знам дали бих се върнал при нов треньор".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА