Last news in Fakti

14 Юли, 2016 05:16 934 0

Трансферът на Витсел в Наполи пропадна

  • витсел-
  • зенит-
  • наполи-
  • лични условия

Белгиецът не може да се разбере с италианците

Трансферът на Витсел в Наполи пропадна - 1
Снимка: БТА/АР

Трансферът на белгийския полузащитник Аксел Витсел от Зенит (Санкт Петербург) в Наполи пропадна, съобщава електронното издание Tuttonapoli. Двата клуба се бяха договорили за преминаването на играча в тима от Неапол срещу 22 милиона евро и допълнителни бонуси. Самият футболист обаче не успя да договори личните си условия с ръководството на италианците.

От Наполи предложиха на Витсел договор за четири години с възможност за продължаване за още един сезон на стойност 3,2 милиона евро. Двете страни обаче не успяха да се споразумеят за разпределението на средствата от рекламните права на играча.

В същото време Premium Sport съобщи, че от Евертън са направили по-добра оферта на Зенит за играча, като са готови да платят 25 милиона евро. Освен това белгиецът е получил по-добри лични условия.

До края на седмицата се очаква да има яснота около бъдещето на Витсел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА